Domo-kun Staring -->

09 May 2013

#Lagu Hafiz - Bahagiamu Deritaku (comes with link youtube , download mp3 and lyric)


Lirik Lagu Bahagiamu Deritaku – Hafiz
Ku dengar kau cinta sangat padanya
Ku dengar hatimu kini miliknya
Dia kan menjadi teman sehidup dan semati
Aku menjadi sahabatmu
Siksanya mengakui kau teman biasa
Terpaksa ku terima itu hakikatnya
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama
Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama

Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu, bersamamu
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu
________________________________________________________________
OFFICIAL VIDEO ^_^


______________________________________________________________


Download Lagu Hafiz - Bahagiamu Deritaku >> HERE <<

_______________________________________________________________

Kata owner blog ni -->> Act aku baru dengar lagu nie malam tadi , tu pun kat radio EraFM . hahaha lepas je aku dengar aku ingat tajuk lagu nie . and aku keje nie aku mmg online , so aku pun cari la . heee . act lagu nie aku tuju kat kawan aku . huhuhuhu ~

No comments:

 
EikaSchapika | Official Blog . Copyright 2016© . All Right Reserved®
Domo-kun Staring